TAST DE CERVESES

22 de juny a les 19h, fes la teva comanda!

Tast de cerveses per conèixer una mica millor el món de la cervesa artesana, es tracta d’un tast telemàtic de cinc cerveses diferents de La Fem, el pack inclou cinc ampolles de 33cl, uns fulls de cata per seguir durant el curs i un enllaç per seguir la cata en directe, podent fer les preguntes que cregueu necessàries.

Les comandes es faran a través de la pàgina web de La Fem i com a molt tard, la comanda s’haurà de fer el 19 de juny. Previ al dia del tast, us lliuraran les cinc ampolles a domicili el diumenge 21, per tal de poder fer la cata el dilluns 22 de juny.

La cata es basarà en el BJCP, el llibre d’estils més utilitzat en el món de la cervesa artesana, incloent una explicació de les característiques de cada estil (gust, olor, aspecte, sensació en boca i impressió general), els ingredients típics d’aqueste estil i la història associada al mateix.

El preu d’aquest TAST és de 25€ i l'entrega és gratuita

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies..